GRATTIS LINUS!

har inte tid att skriva något imorgon som jag skrev så har jag en full späckad dag.

grattis på födelsedagen sötunge!
Hela 7 år nu Linus och snart fotbolls/ishockey/innebandyproffs ;)


fotboll

Har nyss duschat efter träningen, de va kul men inte lika kul som förr. Tror att jag fortsätter, men får se hur jag känner :)
Väldigt kul träning iallfall, även pom jag inte kan skjuta, men får ta en dag i helgen och bara träna skott så kasnke de blir bättre! hoppas jag.

tror jag ska hämta jesper vid station vid elva, ska sova hon min älskling eftersom han åker till åland imrogon till på söndag. :)


Torsdag

Helt vanlig tråkig dag. Bara nästa vecka kvar åp praktiken nu, sen så blir de att gå i skolan hela veckorna. vill ha mer praktik, barnen där på dagiset är så lugna så de är mycke skönare att vara där än att vara i skolan + att jag får sova längre!  Ska snart åka och hämta jesper och skjutsa honom till station eftersom han ska träna, så de är bäst jag inte glömmer bort tiden. Ska träna fotboll idag, längesen nu tror de va 2 månader sen. Har inte haft varken orkt eller lust, har varrit på gymet och kört spinning istället. faktist roligare, men får se vad jag tycker idag. Har inte bestämt mig hur jag ska göra med fotbollen än.

Fedag imorgon, fullspeckad dag! Börjarpå dagiset 9 och slutar 4, klockan kvart över 4 börjar jag på chockadshop och slutar kl 6. Sen direkt upp till linus som fyller 6 år och äta tacos och fira honom Sedan hem till Louise och förfesta till studeltfesten på varvet som vi ska ner till. Skoj dag med mycke att göra, de gillar jag!

hoppas att de gick bra för dig Slema, jag håller tummarna!  :)




du är bäst, älskar dig.

Bil..

ska åka bil till skolan imrogon, så jag ska hämta moa klockan halv 8 :) ska bli skoj att slippa vänta på bussen och sånt :) de vrsta är att bensin är så dyrt annars hade jag åkt varje dag. Ska ta mamma och pappas bil eftersom min ska in på lagning för att centrallåset kärvar. Då de blir att åka automat imorgon! :) skoj. nu ska jag kolla tv och mysa med min älskling.

ingen solning!!! :(

hej!
kom nyss hem från karlstad, har inte varit i skolan idag utan hos doctorn. Där fick jag veta något hemskt! jag kommer inte få sola på 6 veckor, så nu när den fina solen kommer fram så kommer inte jag att få va ute i det fina vädret och sola. Utan jag ska få sitta inne eller ja, ialafall inte sola så jag kommer att se ut som ett spöke eot alla andra när dem blir bruna och fina till skolavslutningen! ska äta Antibiotika i 6 veckor och de är därför jag inte sår sola. Men något som gjorde mig nöjd va att jag faktist får dricka alkohol, så valborg och alla andra helger är inte förstörda iallafall, får ersätta solningen med alkohol (a)
Fick även mitt körkort idag, alltså själva kortet som man visar. Så nu slipper jag att dra runt på den dära stora lappen som man ska ha med sig överallt när man ska köra. Men bilden på mitt körkort är hemsk! altså både mamma&pappa skrattade åt den så tro mig den är hemsk. sorgligt att jag måste stå ut med den i 10 år! blir att man får tappa bort de så att man måste ta en ny bild :D

yes, har inte bestämt mig om jag ska träna ikväll,,är inte sugen på de i dag. Mer sugen på att träna passet firm and burn i morgon. så de blir att tagga till de istället.


sista dagen på lovet!

Då var påsklovet slut och de har gårr så himla fort men de har nog varit det bästa lovet i mitt liv (a)
Måndan : pluggade jag mest hela dagen och slema hjälpte till med att ta ut mig till skärgårn för att tänka på något annat!
Tisdan: Färjade håret mörkt igen på salong karma ( eller vad de hette) åkte även till karlstad och klarade av teorin, yey :D
Onsdan: Uppkörning direkt på mårgonen som jag klarade och även olle som tog körkort samma dag :D kvällen firade vi båda på träslottet med Louise och Jesper.
Tordan: Den efterlängtade dagen!!! till gröna lycktan med selma. hade presentkot på 50 min floating ( som inte riktigt var min grej) och 50 min helkropps massagen ( som defenitift var min grej!!!!!!) Selma hade ansiktsbehandling, massage och floating. Floatingen låg hon inte kvar i för hon blev så rastlös så när tanten som skulle komma in och hjälpa henne upp, satt redan selma påklädd och färdig att gå !!! haha.
Fredag: barnvakt åt sandra och linus, faktit välldig mysig dag!

och idag ska jag och träffa Jespers kusiner(?) eller vad de är. :) dem är här ifå¨rn cypen där dem igentligen bor. och dem var nyfikna på att träffa mig så :)
tjao!


Lördag..

hade inte mycke att göra började jobba klockan ett vilket förstörde hela dagen nästan. Fast som tur var så jobbade jag bara i en timme med ob så på den timmer tjänade jag över 200 :) så de gjorde inte så mycke.
Senare på eftermiddag så rungde jag selma och vi åkte ut en lite tur till skärgår´n och skulle köra glass trodde vi(!) Men när vi kom ut så var allt stängt så ingen glass till oss inte. Vi åkte vidare till olle där vi hämtade upp louise som satt barnvakt till olles brors barn. Två små söta ungar fast inte så vidare bra på att lyssna på olle eller louise.

Kvällen spenderades hemma hos mig med Louise och Selma framför tv och tittade på robinson, med godis chips och dricka. Och efter de så gick selma hem och jag Louise Olle &Jesper åkte upp till donken och t lite mat :)
trevlig dag!
tjao!


hm..

Vaknade halv sju idag och fick skjutsa jesper till karlskoga för han skulle på sm-finalerna i innebandy. När jag kom hem så möttes jag utav pappa, som igentligen inte skulle ha kommit hem förs ikväll men han kom tydligen hem igår. Så jag todde de va en inbrottstjuv som gick i huset eftersom mamma jobbade!
I torsdags så va ja på axels fest, väldigt trevligt! Selma och va va nyktra fär vi skulle kunna vara lite taxi på kvällen men de slutade med att vi blev tröta och åkte hem vid halv tolv! :)
Ska jobba klockan ett så jag ska snart gå och vila lite så jag orkar och sen ska jag rinag till selma :)
tjo, ha en bra dag!

 



 

KÖÖÖÖÖRKORT!!!!!

vaknade nyss :)  ska nart och jobba på chockladchopen, där dem nu fått kulglass i massa sorter som är jätte goda :) kommer äta ihjäl mig på glass innan sommaren har börjat :)
OCH IGÅR SÅ TOG JAG KÖRKORT! så jävla skönt :) så nu är de bara att ringa ifall ni ska ha skjuts ;)  va ute hela dagen igår med alla kompisar förutom selmis som är sjuk :(  men idag så måste hon vara frisk för vi ska till gröna lycktan på massage och floting (vet inte hur de stavas)  och efter de så blir de fest :)


Nej nu ska jag och göra mig iordning och åka till jobbet, fast ska bara jobba i 2-3 timmar  men rengar är alltid bra :)


Karlstad..

Yes, dagen började med en körlektion klockan 8, för att sedan gå till frissan och färja håret mörkt igen!
Vid halv 12 var jag klar och Selma kom givetvis och hämtade mig med min bil som palnerat :)
Bervik var första stopper och Jag, Louise och Slema gick och kolla på kläder medans Olle och Jesper gick någon annan stans.  och klockan tre skulle jag skriva teorin där i karlstad, så  fan va nervös jag va! Men jag klarade de 58 rätt :D
Så de va tur för om jag inte hade klarat de ville inte slema köra mig hem :)
nu väntar en myskväll framfr tven, dubbelavsnitt av desperet och imorgon är de uppkörning som gäller!
tjao



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0