bakfull, va e de?

haha, vissa blir ju lite mer bakfull än andra. den här gången klarade jag mig faktist undan en bakfylla som tur va medans min lilla kära jesper har fått en redig bakfylla hehe. elelr ja han mår ju inte toppen ialafall =D

dagen igår började hemma hon mig med en lite förfest med mina fina tjejer moa, julia och carolin. vi drack spelade ölspelet, sjöng både singstar och till låtarna . så tack för en trevlig start på kvällen =D 


när vi anläånde till destination selma så hade klockan hunnit blivit närsta pricis 10! där inväntade vi annat folk. de blev en seg start med senare när allt folk började rulla in så blev de en vällgidt skön kväll ändå =D tack selma :)
blandat folk vare karlskogingar och även Zandar va hemma och kom hälsade på och ahde med sig emil! kul att träffa dem för de va ett tag sen =DD



för fest

sitter här på förfest hos mig :) ska snart dra hem till selma ellerja snart och snart, klockan 10 för hon jobbar tills dess :)
carolin julia&moa är här ikväll sare bli skoj :)

du skulle järna vilja va med ;)

/M

skön dag, fest dag!

idag är och kommer bli en skön dag :D
dagen började med att jobba som va helt soft, eller ja fanns mycket att göra men då går tiden fort :)
efter jag jobbat klart så skjutsade jag upp moa till donken även hon skulle jobba idag, så ska hämta henne klockan 4.
sedan skjutsade jag mamma till jobbet och efter de hämtade jag upp selma och vi åkte och handlade  till kvällen.
sedan hjälpte jag selma och ställa undan saker inför kvällen så de inte går sönder :)))

feeeeest står på kvällens schema, och jag ska göra drinkar ur min drinkbok som jag fick när jag fyllde år :)))
så de blev att inhaldla maaaasssa olika drycker =D tjohej.

tiden går fort ska snart hem och göra mig iordning för förfesten.

/M

göran göran!

ja julia kom nyss hit och mumsade lite på sin cigg.. och selma smakade :D
smuligt!

litre ovärt innlägg men jag hade lust, sleam undrar när de ska sluta regna och julia sitter och förklara att man måste göra baksug i slangen för att tömma selmas pool, tydligen buenkelt enligt julias mamma.

skön dag imorgon, fest som väntar.
hoppas alla jävlar kommer :)

/M


sleep over hooooos selma

Hej!
kom nyss till selma, ny duschad och svin trött! jobbig dag på bodaborg 10-16. vi fick in hela 9 stämplar, trodde jag aldrig om min syster... men man kasnke inte ska ha förutfattade meningar :D men nu så sitter jag här och lyssnar på när selma pratar med Louise och vi hoppas att hon ska komma hit men antagligen kommer hon inte vad jag fattar utav samtaler iallafall.

ska sova hos selma fast jag börjar att jobba klockan 8 imorgon bitti :SSS men selma är så snäll att hon ska skjutsa mig imorgon !

men får se om jag orkar in på datorn något mer idag, är så trött.. men vi hörs!

/M


godmorgon

HEJ!
fick skjutsa jesper till maxi imorse vid halv 6, eftersom det är sååååååå långt till maxi. haha...
åkte självklart hem och lade mig igen eftersom jag skulle inte upp förs halv 9, så nu är jag vaken.
läste förrästen klart min bok igår, finally! den va asbra med då va de ju så att där boken slutade så va de inte ett riktigt slut utan man va tvungen att läsa nästa för att få reda på alla svar, så de va bara att börja läsa nästa bok på en lång så nu väntar någonting på 700 sidors läsning, tror faktist aldrig jag läst en så tjock bok :)))

nej ska ner och göra mig fit for fight till boda borg.
ha en bra dag!

/M


full tank säger man inte nej till..

yes, min mamma är världens bästa! när jag hämtade henne på jobbet idag så ville hon tanka min bil full tank som ligger på 550 kr, så snällt av henne!
imorgon ska jag och min syster till bodaborg med hennes barn, skojiget eftersom det skulle tok regna imorgn. har fribiljett till bodaborg så de kostar mig ingenting.  :D

Kakan som jag bakade blev perfekt! lika god som kakan vi bakade igår, min syster och jesper gillade kakan iallafall s¨å de är bra besked av två chockladälskare! snart ska jag hem gen med min älskinge, ska nämligen mysa och sova hemma hos miiig inatt (a)

freda blire fest, yes!
 
/M

-



Jag älskar dig

08-07-09

gårdagen spenderades mestadels med tjejerna, eller ja mesta kvällen vill säga. bakande en chocklad tårta eller vad man ska kalla de, chockad paj som då blev klar klockan ett i natt, men vi satt troget och väntade på att den skulle bli klar för vi villa ha ett smakprov innan vi gick och lade oss.
  skjutsade sedan moa hem och sedan åkte jag hem till mig och sov.

Idag börjde dagen med att åka till selma och hämta receptet på tårtan och fick även den äran att skjutsa hem julia.
Nu snart ska jag läsa klart min bok com jag håller på och läser flickan som lekte med elden skriven av Stig Larsson.
Hans böcker är så bra, har bara den tredja kvar att läsa nu snart.

nej nu ska jag ner och läsa och sedan baka lite grann och även utnyttja de fina vädret som är just nu... men de ser mörkare ut borta på himmelen så de är bäst att passa på att kila ut medans solen lyser.

/ M


Göteborg

ja helgen blev som planerat heeeeeelt fantastisk. Resan mot Göteborg börajde kl kl 11.10 får kristinehamn och vi kom fram ca 17.00 :) resan gick relativt fort eftersom man hade en bra bok att läsa (a)
När vi kom fram till göteborg så skulle vi ta pårvagnein till vandrahemmet och allt gick bra, vi hittade fast det var välldigt lång att gå ifran hållplatsen till vandrarhemmet. om jag säger så att de va ca 30 grader varmt och de kändes som vi gick flera km... När vi senare på kvällen skulle ¨åka till avenyn för att festa frågade vi vart spårvagnen till avevenyn gick ifårn, då visade dem på vandrarhemmet att det fanns en hollplats alldeles neranför vandrahemmet 100m och där hade vi gått och släpat på våra väskor huuuur långt som hälst.

även fast min klack gick av på skon så var kvällen på keybar välldigt lyckad, dock välldigt varmt!
även sandra och frida mötte upp oss där :)))



Lördagen spendrades på liseberg där vi mötte patten som var välldigt förväntansfull på karusellerna,
har nog aldrig sett selma så rädd som när hon skulle åka balder, jag tror hon skyllde på allt. sista försöket hon gjode var när vi kom fram till skyltarna där de stod att om man hade dåligt hjärta så ska man inte åka, ja då hade ju selma självklart dåligt hjärta! haha
men vem va de som ville åka dem direkt gen när de va slutr; JO SELMA! :D




söndagen när vi satt på Nils E terminalen i gbg så såg vi Peter Siepen sitta framför oss så vi var tvugna att ta en bild med honom :D



Dålig uppdatering?

yes, men har inte haft tid och lust...
har inte så mycke värt som händer så jag kan skriva om.. haha

sitter hos selma, ska sova här eftersom inte hon vågar sova ensam, rädd tjej.
haha, vi sitter och har nyss gjort ansikts mask så vi ska vara frächa tills göteborgs resan i helgen.
Åker till gbg på fredag med julia och selma och ska vara kvar  till söndag. Helgen kommer se ut såhär:

Fredag
resa ner til gbg som tar ca 4,5 timme, för att sedan ladda för utgång på avenyn.

Lördag
sova ut och hoppas på  att inte vara för bakis, för att sedan bege sig till liseberg för att  träffa Patricia som också ska joina oss där.

Söndag
Sova ut och sedan hemresa på G. kommer att bli en SUPER helg!  yey *klapp klapp*  ( som julia gillar så mycket  när jag gör)


RSS 2.0