happy halloween

bakfull, glad och tom.

Ja, de blev en och annan droppe i kroppen igår och kvällen va riktigt kul! Började med en lite förfest hemma hos mig med Erika, Caroline och Moa. Lite senare kom även Erik och 2 kompisar till honom och sällskapade oss en stund. Förfest spel, utklädda tjejer och mycke skratt kan summera förfesten bra!
Väl till mastis fick vi skjuts av Mamma och Pappa, tack <3 Och där inna va de riktigt trevligt faktist, många bekanta ansikten..
efteråt blev det en pommes på torggrillen med birren i väntan på att Moa skulle ta sig dit också, tillslut kom moa och vi fick skjuts hem av Assmunds farfar. Tack för en fin kväll allasammans.




Allara käraste syster

Jag hoppas du är inne på min blogg fortfarande.. jag vet att du har sagt att du klickar dig in där ibland och säger att jag aldrig uppdaterar. Men nu har jag börjat igen, detta inlägg är tillängnat dig!

Du finns alltid för mig, du gör de bästa du kan och jag ser upp till dig.
Jag tycker du har en styrka som igen annan har och jag hoppas att jag fått den gåvan jag med.
Världen finaste och underbaraste storasyster, jag älskar dig!




My black angel driving me crazy...

... whit just a answer.

Nyss varit och ätit på thaien med kära mamma, nu ska jag bara invänta att klockan blir 5 och jag börjar jobba..
Imorgon vankas de halloween, detta år blir det ingen stor fest som de senaste 2 åren.. utan kommer nog bli en liten förfest hemma hos mig med vin, utklädnad och tilltugg. Låter inte de som en toppen idé? Sen drar vi ner till mastis i våra fina utklädnader, så jag tror det blir en lyckad kväll!

Mycket snurrar i mitt huvud just nu, ska jag ringa? när ska jag ringa? vem ska jag ringa? ;)  får vi jobbet? när får vi reda på det? Somsagt jag och J har sökt jobb i alanya sommaren 2011 och vi hoppas naturligtvis på ett positivt svar vilket skulle innebär att vi skulle tillbringa HELA sommaren i alanya= UNDERBART! skulle inte vilja något hellre, synd bara att dem vänner vi lärt känna bästa inte är där dem sommaren bara.. men man hittar väll nya vänner =D och om inte så blir det förhoppningsvid en månad på damlatas..

Att göra imorgon
- RINGA, jag måste ringa.. efter jag duckit 2 falskor vin och alla cider eller vad tycker du Julia?
- hittra en riktigt bra utklädnad ( vilket jag redan bestämmt men inte har alla grejer till)
- Örebro med pappa och köpa ny TV och shoppa!
- Ringa till Julia och säga att jag har ringt!
- CAROLINE KUSIN KOMMER HEM! wiiieeeee träffa henne!
- åter igen... ringa om jag inte har gjort de! come on mia!

Ett enda jävla mail och jag är helt galen! HAHAHAHAHAHA snart får jag uppsöka psykolog, detta är sjukt! vad gör datta med mig? men så kul,

man ersätter en sak med en annan, de lärde Julia mig.. så nu har jag ersätt min cola med oboy!

Drömmar kan bli sanna, det har jag hört någonstans..




1 2 3 ALANYA!

Ja som sagt skulle jag uppdatera lite om mina resor till Alanya idag.. kan bli kul att skriva ner de här för att sedan kolla tillbaka på om något år eller så :)

Resa nummer 1 gjorde jag i maj som en studentresa med Selma, vi hade länge kollat på agia napa men tillslut hittade vi en helt ok resa till Alanya och den fick de bli.. så den 26 maj lyfte flyget mot allra käraste Turkiet, när vi väl landade i Antalya så va inte klockan så mycke och efter en 2 timmars resa med buss till alanya beslutade både jag och selma att vi bara skulle ta en titt hur området såg ut och vart stranden låg.. jo visst vi blev indragna på en resturang vid namn Capella och det gjorde våran resa!! Väl inne på capella köpte vi några drinkar och datt och pratade om att vi borde gå och lägga oss eftersom vi skulle upp tidigt och sola. En kille kom fram till vårat bord och pratade lite med oss.. vi pratade lite med honom och han va trevlig när helt pöltsligt en tjej kom fram och sa - OM DU ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG PÅ ATT RAGGA FÅR VÄLL JAG SKÖTA DET HÄR, Tjejer kom och sätt er vid vårat bord. Och det va så jag och Selma träffade Julia och Sophia.
( visste ni att julia och sophia träffade varandra på ett scaout läger??!) haha..
hela veckan var fest varje kväll.. förfest på rummert, bege sig ner till capella, dricka fiskskålen, pick up service till hamnen, ta en drink på Las vegas och sedan över till Robin hood för att... jo? ta en drink. :D hahaha så jävla skön vecka. dagarna spenderaden på stranden helt medvetslösa efter NOLL sömn.

Resa nummer 2 gjordes i Augusti med mina nyfunna vänner Julia&Sophia.. denna resa var ännu bättre ,en två veckor resa med feeeest (nästan) varje dag och massa (jag skulle vilja säga solande men det blev faktist inte så mycke utav just de..)  softande :P hehe så kul jag hade de två veckorna, vi var på capella mycke fast de blev lite tjaffs där som jag inte vill ta upp haha!!  Jag och julia hittade ett nytt mysigt ställe vid namn Picasso, vissa tyckte det va mysigare än andra (a) Picasso skulle också bli vårat nya stammis ställe på vår tredje resa :P Mycke trevlig personal ;] jag säger bara p, vad mer böhver jag? hahahaha intent skämt! nej men vi hammnade även på ett jätte trevligt hotell men mycke bra personal! Som vi även han kontakt lite med idag, vi har även kontakt med peronal på capella och picasso och der är de som gör allt så himmla kul att man finner nya vänner får ett annat land! synd bara att endel kommer man aldrig mer att få träffa.

Resa nummer 3 gjordes med Julia och Caroline, den resan kan jag ärligt inte förklara mer än UNDERBAR! mycke sol, mycke fest, mycke kul allt va perfekt. Jag skulle kunna skriva hur mycke som helst om denna resa men.. nej jag låter de bara vara. 

här kommer ett litet smakprov av min talnag av att skriva bok.. jag jag julia har ju tänkt skiva en bok tillsammans.. Hahaha (ni kan få läsa hennes början till karriären på Juliakollberg.blogg.se )

Hon Hon och Hon hade säkerligen stått länge framför spelglarna alla tre, fixat make up, hår och målat naglarna. Det syntes på dem att förfesten hade gått lite över styr och de hade fått en och annan droppe för mycke i sig redan innan dem gick ut. Man ser deras blickar när dem nämar sig resturangen, de verkar finna vad de söker med blicken och tjejen i mitten saktar ner farten och de andra bara går.. Hon verkar blyg, hon verkar glad och hon verkar oroa sig. De tar ett bort alla tre längst mot gatan, en av dem som jobbar kommer fram ger alla en varisin kram, men hon värkar få någoting extra det syns på henne, det sådär gnistrar av lycka i hennes ögon. Servitören ger beställnings blocket och säger "skriv vad du vill" och bara går där ifårn.. Hon, hon och hon ser alla helt chockade ut. Dem skriver något i blocket, finssar och sedan kommer servitören fram igen till dem. Han skriver något tillbaka och dem byter bord. Man ser inte mycket av vad som häner bakom hörent, men Hon går på toaletten och en servitör kommer efter, Hon får gå iväg och prata i telefonen och Hon sitter kvar vid bordet och verkar välldigt intresserad av någon. Det är snart dags att gå, man ser det på henne för hon börjar ta upp pengar ur väskan medan hon sitter och pratar i telefon och hon kommer ut från toeletten med en lite mer i väskan än vad hon hade innan. Hon lägger på, Hon betalar och Hon börjar gå mot taxin, alla säger "ses senare" till en av dem som jobbar där. Undra ifall någon utav hon, hon eller hon har något ihop med honom?
---
Väl framme vid diskotekena så väljer Hon Hon och Hon att inte gå till det vanliga stället även fast Hon har bestämmt träff via telefon där med en kille. Dem är alldeles för fulla och varken hon hon eller hon har begrepp på tiden. Dem sätter sig tar en drink, får gratis shots och vips står Han där, Han som jobbde på resturangen Han tar tag runt midjan på hon och pussar henne i nacken och säger att han saknat henne, även hans vänn är med som Hon bestämmt träff med. Alla har vartitt uppdrag för kvällen med det är bara hon som genomför dem.
---
Väl inne på det andra diskoteket så börjar Hon och han som jobbade på resturangen att bråka, Hon säger till Hon att säga till honom. Hon gör de men på något konstigt vis, han blir mer arg och drar Hon i armen ner för trappan och ut genom dörren. Hon följer efter med två nya Killar, Kompisen till resturang killen står där ser allting får fnatt börjar skrika, Hon blir förtvivlad, Hon börjar, Hon är försvunnen.. Hon och Hon kramar varandra, Hon går med dem två killarna, Hon går med resturand killer, Hon är påväg hem med sin vänn för att sedan bli uppringd utav den hon väntat samtal från hela kvällen. Allt slutar bra, en underbar natt och Hon, Hon och Hon tycker att det finns inget bättre än att spendra kvällen med sina vänner och sedan få en underbar natt.

önskade det va jag.

tidlös

Det var längesen jag skrev någoning i denna blogg.. men jag gillar inte att skriva, utan gör de mest när jag känner för det och för min egen skull. Så tänkte att idag ska jag skriva ett litet stycke och sen får vi se vad som händer. Jag tror inte de finns någon som skulle orka läsa igenom allt jag skriver och de behöver ni inte.. somsagt jag skriver bara för min egen skull :)

Det har hänt mycket i mitt liv sen jag sist skrev, jag har tagit studenten, varit på student bal, gjort 3 utomlandsresor till turkiet, fått ett nytt extrajobb på coop forum och mitt 4 år långa förhållande med min pojkvänn har tagit slut.
 Så man kan säga att detta halvår har varit det mest händelserika i mitt liv, på både gott och ont. Jag har blivit förälskad i ett nytt land medans förälskelsen mellan två personer brann ut. Jag kan säga att detta har varit jävligt jobbigt samtidigt som jag haft jävligt kul! De roligade och svåraste halvåret i mitt liv än så länge, att de tog slut var ändå båda överens om och de va bäst så. De kanske kunde ha hänt tidigare men eftersom man är två personer som står varandra så nära så är det svårt att bara ge upp. Jag känner mig så förbannat ensam ibland även om jag har underbara vänner och en underbar familj som finns här för mig, alltid är tillgängliga så ett stort TACK till er ni är GULD värda. Men det är dem dära småstunderna, den där vanan man hade att alltid somna brevid någon och om man inte var med varandra så ringde man och pratade. Alla rutiner blir förändrade och jag tror det är dem som är svårast att ändra på, hur ska man ersätta tiden man hade ihop? det blir ju så mycke tid att fyllla ut nu.. Han var ju även min bästa vänn, så man har så mycket som man bara vill säga till honom och det blir att man tänker tanken, ja de ska jag berätta för honom sen. Men så vill man inte ringa eftersom man vill få ett slut på de hela och då funkar de inte att man ringer varandra hela tiden. Men jag saknar de, så in i helvete fast jag vet att de är bäst så här. Just nu går de bra, men ibland är de jävligt svår och de tänker jag inte ljuga om. För seriöst vad tror folk? att man går helt oberörd ut något sånthär bara för att man kanske inte haft de så bra senaste tiden, svaret är iallafall nej får min sida. Jag kan bara tala för mig själv och jag skämms fan inte. Det är väll inte mer än rätt att vara ledsen efter någon sånt här? Jag är inte ett vrak, helt förstörd eller om ni tror något sånt.. Men det var fan inte lätt vill jag säga. Han kommer alltid vara en stor del av mitt liv..
Jag trodde faktist att jag skulle ta det här bättre än vad jag gjorde...
måste bara tillägga en sak, som jag bara själv kommer att förstå kanske några till: respektlöst!

Jusste, något kul som hänt i mitt liv också jag har rest till Turkiet tre gånger.. samma stad också Alanya jag vet inte om det är staden, folket, vämen eller festandet jag blev så förälskad i men jag tror det är en blandning.. tänker skirva mer om mina resor imorgon.. kan säga att de är det bästa jag gjort i mitt liv. kommer ABSOLUT åka dit nästa sommar igen. love it!



RSS 2.0