en konstig känsla, inget att haka upp sig på

jag kan inte förneka de, du gör mig glad.

Ja, då va vi här igen.. har inget att skriva med gör de ändå. Idag blev det en hemmakväll.. dator,tv,onyttigt&Caroline, inget att klaga på. Imorgon blir det värre, då ska vi fira Caroline som fyllde 20 för ca en månad sedan. Kan säga att jag har laddat upp rejält så om jag lever på söndag så är det heeeeelt otroligt ;)

Förra helgen va jag och Moa i Göteborg, tvådagars fylla& jag har vart heeeelt slut hela veckan.. Men vi hade riktigt kul och helgen blev underbar! Kul att träffa alla mina vänner där, längtar tillbaka i samma sekund jag åker där ifrån. Önskade jag kunde ta med alla vänner o familj dit för Göteborg är en så mycke bättre stad, jag verkligen trivs där den får mig att må riktigt bra!

Imorgon ska jag o shoppa med min älskade syster i Örebro, ska inhandlas lite saker inför Alanya. Jeans shorts, linnen, klänningar och skor är de som står högst på listan. Ja, Alanya dit åker jag på söndag nästa vecka.. Äntligen får vi åka tillbaka tillbaka till vårat älskade Alanya. Där finns de inte mycke problem och när man väl får ett problem så är de inte stort. Jag älskart och jag vet att de är inte sista gången jag åker dit, kommer bli fler gånger de är jag säker på

Nu ska jag sova, finns inte så mycket mer att göra.




Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vill inte tänka framåt.
Men är livrädd att fastna här.
Melissa Horn är väll bra underbar ändå

Sitter jusst nu och väntar på att louise ska ringa, ska iväg och springa med henne snart.
jusst nu går allt så himmla bra och allt känns så fruktansvärt skönt, bra arbetskamrater, underbara ungar att ta hand om på förskolan, extremt underbara vänner och en familj som gör en otroligt glad och peppad.


om 4 helger åker jag till alanya igen, inga fel.. Blir borta 2 veckor och jag kan inte göra annat än att längta riktigt göööööör mycket.

Nej, de va nog den här gången!
puss&kram

vilken söndag som helst

jag är trött, inte bakis fast jag va ute igår, har tränat och nu är det bb på tv.. inga fel?

Göteborg den 20/5 med Moa, det ska bli spännande :)
jahapp.. de va de!



jag saknar dig och de händer inte..

RSS 2.0