älskade, älskade du..

Plugga, gick ju lika bra som vanligt.. hittar alltid 1000 andra saker att göra, läser en sida, datorn, läser en sida, men oj har ju disk att göra, läser lite till, näe kanske ska duscha nu.. ah o nu sitter ja här ny duschad och tänker hmm kanske ska läsa lite.. nu får ja ta o skärpa mig, måste läsa läsa läsa, har mitt andra reflektionstillfälle på måndag så gäller att vara förberedd.

nej ska ta o borsta håret o sen blir de att läsa.. men ska ju åka snart så blir väll inte så mycke läsa ändå... aja, får ta igen de imorgon!



de värmer att ha vänner o familj som älskar en!


torsdagsöl

godmorgon, idag blir de plugg plugg o plugg.. funderar på o gå till coop o köpa mig en godispåse så ja orkar med alla böcker. Men då kommer man till den frågan "- orkar ja gå dit?" :P fyfan va lat jag har blivit, får ta tag i detta nu!

ikväll ska ja på "torsdagsöl" med klassen, ska bli mysigt att komma ut lite och träffa folk.. verkar ju som en riktigt kul gäng som ska ut så de blir säkert bra :)

Nej tillbaka till läsandet - Erik och omvårdnad! yeeeeey.. 


Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig!

många man kan sakna på samma gång.. Mamma, pappa, Syster, Bror, Sandra, Linus, vännerna..
så ville bara uppdatera o säga att ja saknar er mycke mycke mycke...
ensamt här jusst nu! men ikväll BORDE ja somna som en stock, för jag är så trött efter att jag sovit så dåligt inatt.. när folk ringer mitt i natten är de inte uppskattat, särskilt inte när de inte är så trevliga samtal man får...

bara torsdag kvar sen kommer Julia hem hit igen... bara en enda dag! men känns som helgerna springer iväg sen så vips är hon borta igen.












tack för att DU ringer eller iallafall hör av dig nästan varje dag, betyder mycket <3

uppåt och iväg

ingen kan bli som du, för du är inget annat än en idiot
ett spel för dig, men ljuga är inget för mig.
de räcker inte med att såra mig, utan också skicka hot
om jag hade kunnat spela tiden tillbaka, skulle ja de gjort
jag vill sudda bort dig ur mitt liv..


Kom hem från skolan, ska ta o laga mig lite mat.. kanske gå o köpa en cola så man kan mysa till det lite?
får se om jag orkar, en tuff dag idag.. har inte lunst att säga mer om de, men ja har fina vänner som finns här. Det är huvudsaken! dig hade jag ingen nytta av ändå nu när ja ser allt i efterhand.

En i klassen sa till mig idag" - va fin du är i uppsatt hår. " Kan säga att den kommentaren värmde verkligen, jag gillar inte själv att ha uppsatt så de känndes riktgit bra. så TACK, att de finns så underbara människor som säger va dem tycker när dem tycker något är bra.

nej, tillbaka till maten, den stora frågan är... VAD SKA JA ÄTA? :D


THE END

.. end of story, ja de kan man verkligen säga. Jag är så frustrerad idag, riktigt jävla arg. De västa som finns är när de visar sig att någon som man litat på tydligen inte alls gick att lita på. Ännu mer pissigt känns de när man faktist innerst inne visste att de säkerligen skulle blir såhär. De sårar en så fruktansvärt, så skönt att skriva av sig lite när man är arg faktist. OCH JAG VILL INTE PRATA OM DE OCH TÄNKER INTE SÄGA VEM DE ÄR, DET VET NOG SJÄLV... hoppas jag!
Ensam i lägenheten är inte sådär jätte kul när man är lite små-less, men vad ska man göra åt saken? gå och bjuda in en granne eller? Hade gärna vlija åka hem nu, sova i min säng o vakna av att mamma lagar mat ner i köket och kolla på klockan och se att ops den är över 12.. Men nej, går inte idag de..

Ska laga mat nu, stuvade makaroner och biffar.. något positivt iallafall, äta.
hejdå

tillbaka i götet

borde igentligen läsa nu när ja hade tid för mig själv, men lite sent på kommet eftersom Julia är hemma vilken sekund som helst. Alltid lika sköt o komma hem till mamma o pappa, längtar till nästa gång jag ska åka dit.
Igår firade vi lillamoa som äntligen fyllt 20, fick besöka hennes och Henriks nya lägenhet som va jätte fin :)

Nu ska ja bara invänta att julia ska sätta nyckeln i låset så ska vi o handla lite mat för denna månad så va klarar oss, kan säga att när man är student så är inte budgeten sådär jätte stor så de blir att åka till willys idag!


jag kan inte annat än att längta tillbaka till värmen o underbara Alanya





du känns bara längre o längre bort,
men de gör inget.. det kommer att ordna sig.

det finns dagar som jag tänker, mer på henne än på dig

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Melissa Horn

Ja som ni ser är inte de där med o blogga min grej.. Men några inlägg då och då går allt. Skolan går bra än så länge och jag hoppas på att bli världens bästa sjuksköterska (a) Eller iallafall klara utbildningen.. haha
Ska hem ihelgen o fira Moa som blivit 20 år i måndags, så blir att dricka,äta o träffa alla underbara vänner. Kan inte mer än att längta. Ska även ha kräftfest med Mamma, Pappa, Syster med famlij och Bror o hans Fru.. Så tror detta blir en toppen helg.

Slänger upp en gammal bild på Moa o mig som ett efterskotts GRATTIS
underbara du, en gång vän alltid vän <3





all by my self

Ja, de kan man säga att jag har bara mig själv att skylla att jag mår som jag mår idag. Jag och julia drack nästan upp en hel box själva igår+några cider... riktigt stökigt.
Vad jag gjort idag är lätt att skriva, vaknat, somnat om, vaknat igen, lagat mat, sovit, kollat på tv, sovit och nu vaknat till igen. va förresten till coop en sväng o köpte chips, glass, dricka och dipp. Så min dag har varit lugn kan man säga, men har mått som ja förtjänar också..





det var kul att få höra din röst

love

3 september 2011

Nyss vaknat, de är lördag och helg.. UNDERBART! Min förskylning verkar inte vilja ge sig än som jag fick i  måndags men det hindrar inte mig från att gå ut idag. Borde kolla upp lite böcker som jag ska ha till min kurs som startar på måndag "introduktion till vårdvetenskap; med inriktning omvårdnad" så det är endel böcker man ska ha till det. Kul att lägga 1000 kr på böcker, finns annat man skulle vilja lägga dem pengarna på...

Julia har precis hoppat i badet och bara hon är klar så ska ja ta en dusch sen blir det en rundtur på stan se om man hittar något kul. Vi ska även o hälsa på Julias mamma, göra våran alldeles speciella wok och sedan förfesta o gå ut. Så vi har endel att hinna med idag.

Mamma, pappa, syster, bror och alla mina vänner hemma i värmland - JAG SAKNAR ER, ni fattas mig här!




love

pensionärs varning?!

Att lägga sig klockan 10 på en fredag kanske är lite åt det hållet, men vad ska man göra när man är trött?
Jag och Julia har precis mumsat i oss massa gott och kollat klart på filmen "kyss mig" som inte levde upp till mina förväntingar. Så den inte att rekomendera!
Nu ska vi lägga oss o snacka lite skit och ladda upp inför morgondagens utgång i Gbg! 

 
en liten bild från landvetter innan vi åkte till alanya, 
några drinkar innan flygresan :) 




Jag saknar min lilla pellecan

love


wake up sunshine

ja godmorgon som sagt, dags att bege sig till högskolan. Var ledig igår viket resulterade i att det var riktigt segt att gå upp idag, särskilt när jag vet att jag ska åka i ca 1 h 15 min till skolan för att sedan ha en lektion på ca 45 min och sen resväg hem på 1 timme igen.. reser mer än va jag är i skolan, men är de obligatoriskt så är det.

När jag slutar idag så blir det ett fika med Julia&Sandra i Nordstan, man måste ju mysa till det på en fredag.
Nej nu är de bäst att jag gör mig iordning för spårvagnen går om 10 min! '

love

im in göteborg bitch

Det va ett bra tag sen sist... Har aldrig varit bra på de här med att blogga med tänkte att börja nu så mina vänner, familj och andra får veta vad jag har för mig när ja flyttat. Som sagt jag har flyttat från Kristinehamn till Göteborg för att plugga till Sjuksköterska i Borås. Och än så länge tycker jag allt vekar lite rörigt men ska väll ordna sig snar.

Idag har jag varit ledig så, har lagat mat, städat lägehetern (så min sambo Julia blir glad när hon kommer hem imorgon) och nu ska jag in till nordstan för att se om jag hittar en bra väska att ha alla papper och böcker i som ska dras fram o tillbaka till skolan. Ska även fika med Maria o Susanna, skönt o komma ut lite idag.





love

RSS 2.0