skola

sitter i skolan, inte alls långt kvar till jag slutar :) jobbig dag idag, inte själva dagen ioförsig utan jag... sleten känner jag mig och vill bara hem!!!

hade prov idag, gick helt ok! tror jag iaf :P jusste kan passa på att skriva vad jag fick i present;
Ett underbart armband utav mina syskonbarn som dem stod " Älskade Moster" på.
Bio ljud
höganäs tekoppar
pengar
underkläder av min älskade vänner, som tydligen tycker jag ska ha snyggare underkläder ;)
shampo, balsan och badskum
epilator
blommor
triss
sen får jag mer runt dem 20 =)

men tack för alla saker, dem var alla underbara =)

love /M

Äntligen hemma*

Ja, varti en annorlunda dag faktist! hade en och halv lektion, fick sedan skjuts till buss station i kd av moas pojk, tacktack! kom hem klockan 2 och åkte med till pappas jobb som ligger lite utanför kristinehamn, där fick jag va i 2 timmar eftersom jag skulle göra ett skolarbete där! fanns inte så mycke och göra vill jag säga, så blev aningen rastlös!!!!
När pappa väl slutade kl 4 skulle vi över till kga med min älskade dator, när vi kom dit hade vi glömt kvittot med de gick ändå! Servis killer berättade att förra gången den var inne så hade dem inte lämnat den till servis, hallå?! jag lämnade inte in den pricis för att den skulle stå där bara, men snäll som han va så skulle han betala bensinkostnaden och även göra en säkerhetskonpiering på datrn eftersom hans kamrater inte hade skött sig!!!!!!! så ligger de till... nu ska jag plugga faktist! Religion, wiiii eller inte!

kram ses
/M

God morgon!

ja, då var de morgon igen... alltid lika jobbigt att vakna :P

Tack för alla fina saker som jag fick utav min släkt och vänner :) ska uppdatera senare vad jag fick, har inte tid nu.. viller bara skriva en snabbis.

Nu vänar skoldag och sedan en tripp över till kga och lämna in min laptop...igen! ska fan ha en ny kronglade från första början och har bara haft den i ca en månad! datorer gillar inte mig, min gamla laptop är också trasig, den stationära datorn är kopnstig och den nya stängar bara av sig hela tiden! inte okej...


nej men ha en bra dag!

du vet inte hur man gör, du gör inte rätt.. eller?


/M


FÖDELSEDAG!

1991-02-08


hi!

Imorgon är det min dag!


we will get through life together


rubrik

God morgon!

nu har jag vaknat till och ska snart upp och äta lite frukost! jag bara längrat tills dagarna får gå så jag får hem min lilla kisse :) Imorgon är det födelsedag och allt, även fast de inte känns så... ska ju ha kalaset idag så får ju nästan allt idag utom de jag får av Mamma&Pappa och Jesper, de har jag bestämmtm mig för att öppna imorgon! Måste ha något på födelsedagen! De känns bara gammalt att vara 19, inge speciellt eller så.. finns inget man inte fick göra innan som man får nu, de enda som händer är att det bara är ett år kvar till systemet, de är ju helt ok! eller?

läääääääängtar till min och selmas resa Alanya maj-10!!!
Tror de kommer bli en undrabar resa som jag kommer att minnas hela livet!!!
love /M


OVER AND OUT!

Nu ska jag gå upp, läsa bok och sex and the city!
Melodifestivalen va skit, Ola va lite bra.. men ingte någon riktigt bra låt faktist!
eller? är det bara jag som har dålig musik smak?!

Imorgon ska jag ha födelsedags kalas, haha! Fyller år på måndag så min släkt kommer imrgon och grattar mig.
får de vad man får för skoj!
Ska även och kolla på min syster dotter Sandra som spelar handboll, så lycka till stumpan!

nej tillbaka till planerna, sex and the city och boooook...
läser just nu "så dumt", är ingen bokfantast så de brukar bli en bok då och då, men den värkar faktist helt ok.
handlar om en tjej som knarkar och man får veta om hennes liv i missbruk... har inte kommit så långt max 46 sidor, så ska gå upp och förbättra de nu.

/M¨

En liten bild på min syster dotter, sweet!

'

To ten million fireflies, I'm weird 'cause I hate goodbyes

'Cause I'd get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance



Skulle igentligen spenderat kvällen med moa, eller ja.. vi skulle iaf ha träffats men båda va så trötta så vi bestämde oss för en lugn hemma kväll hon var och en! Inte ofta de blir med ska bli trevligt att bara va med mamma och pappa för en gång skull... förra helgen va de örebro och nästa helg blir de antagligen någon annat skoj, får se..
får en kattunge på fredag också, hur mysigt som hälst.. en liten tjej som kommer att heta Tissa'. 
ska kolla melodifestivalen snart först ska jag äta! bye
/m




borta på ett kick -


?!

jag blir galen snart på den jävla förskylningen som aldrig tycks ge sig, feber går upp och ner... nu vill jag bli frisk har snart missat 1 vecka i skolan.. ioförsig får jag skulle mig själv lite grann eftersom jag va ute i helgen när jag inte va helt frisk, men de är jag ju aldrig så varför skulle det här stoppa mig? hehe^^

Helgen va btw välldigt bra! ska åka dit någon mer gång men då på en fredag =D
kommer lite bilder när jag hittat min kamera sladd som tycks gått upp i rök...
Nu blir det att skriva klart mitt arbete i "människor i behov av stöd", ah ni hör ju passande ämne för mig, så jag vet hur jag ska ta hand om mina efterbliva vänner^^ ioförsig har moa också den lektionen, så hon kanske öntligen förstår varför hon är som hon är! haha =D nej, skoja bara.. love you giiiiirls!


//M


RSS 2.0