bort blåst

ett år går fort, för ett år sedan hade ja nyss kommit hem från alanya.. skulle säkerligen upp o jobba på coop.. säker börja klockan 6 också. haha
idag sitter ja här, i göteborg.. pluggar till sjuksköterska, undra om jag trodde de för ett år sedan komemr faktist inte ihåg vad ja trodde jusst då.

har inte så mycke o skirva om, mycke plugg, underbara klassisar.. vi på afterschool bowling o mat i fredags, riktigt kul och blev lite o dricka om man säger så. Men underbart att ha en klass man kan ha kul med samtidigt som man pluggar! +++ maaaaasssssaaa +!

nej, sleeeeep welll för de ska ja göra!

nothing last forever

sitter här.. kan knappt hålla ögonen öppna, lade precis ifrån mig boken för nu orkade jag inte läsa mer. Läser om lidande, vad är lidande? har du varit med om de någon gång? vad hände? ah sådana frågor är de vi ska tänka oss in i, inte så man blir på bra humör. sitter och känner mig lite halv ledsen när jag tänker tillbaka på dem gångerna som man upplevt just lidande och på så många olika vis man har upplevt de på. Man själv blivit lidande, lider utav att något har hänt någon annan, medlidande och massa saker. Men som våran lärare säger; lidandet är en del av livet, bara att inse det.

Nej fy, nu vill ja inte tänka på det mer, man ska inte lida i onödan.
har sett lite nya gossipgirl avsnitt idag, spääänande!


tänk om alla va som du, då skulle de vara förjävlligt ;) hahaha :D

night tiiime


RSS 2.0