hon är en jävel på kärlek, hon är en jävel på att kyssa pojkarna...

... lurmusjulia!

Vaknade imorse, lite tröttare än vanligt efter att ha spenderat kvällen med vänners sällskap.. ett två glas vin (läs: 1-2falskor ;) )hahaha... nej skämt o sido, rolig kväll.. som dem flesta städad och minnesvärd.
ah iallafall, vaknade som sagt i morse och tänke att hoppa i badet för jag va lite frusen, i badet slumrade jag till och trodde att jag var i en pool i alanta, vilket inte var fallet så vaknade lite missnöjd över att ligga i ett litet badkar plaskandes skrikandes -Julia, förfan jag trodde jag va i alanya... igår träffade vi även pongo som inte alls hette pongo vilket jag tyckte va riktigt konstigt.. Det tyckte julia med så vi bestämmde oss för att kalla honom pongo ändå! Jag har sovit på en snus (ej andvänd) och har inte en aning om vart fan snusen kommit ifrån efetersom varken jag eller julia snusar.

Nej men ingen tenta har kommit in än och jag hoppas å¨att den ska komma NUUUU!!! men borde komma på måndag. Dålig stil när dem har 3 veckor på sig och inte följer det!!!!

Nu blir det bigbrother i soffan med min sköna böna som sitter och googlar "dalmatiner" små fnissandes eftersom endel bilder inte riktigt är de hon sökt efter..
bye


vad hade jag gjort om jag inte hade träffat dig?

JULIA KOLLBERG
att bo med dig har varit kul, som en lång semester.
Varje helg har vi hittat på nya bus, fått så ut med varandras tjat om allt och ALLA!
Gnäll, glädje, tårar, panik, ånges, massa snokande och hemligehter!

TACK för att du har gett mig chansen att få upptäcka huuuur underbart göteborg och DU är!
skulle kunna säga att vad skulle jag vara utan att ha dig som vän? En av dem närmaste jag har och glöm aldig att du ligger mig välldigt varmt om hjärtat. En vän som du är ingen man bara kastar bort, vi har gjort mycke tokigt som vi sedan har sagt "herregud, kan vi göra sånt" OCH mycke mer ska vi hitta på. För ingen kan göra de som vi och you know i can alanya woooooooohoooooooooooo





Torsdag

Ja nu sitter jag här och läster lite om barnsjukvård, tycker det är intressant eftersom det är något jag kan tänka mig att jobba med. Barn har alltid varit något jag brunnit lite extra för i mitt liv, att jobba på förskola är occkså en dröm.. Men barnskötesta alltså jobba på sjukhus och hjälpa barn som inte mår bra, det är något som skulle vara underbart.. visst man kan säkert vara med om mycket hemskt men tror att glädjen väger över.

Imorgon får vi reda på en tenta som man måste ha godkänt i för att få börja termin 3, dem hade varit jätte dåliga att informera om detta så vissste inte om de så gick inte på första omtentatillfället för att jag hade praktik och ville koncentrera mig mer på humanbiologi del C som jag klarat!!! men en vecka innan Mikrobiologin omtenta tillfälle 2 skulle vara så skickas de ut ett mail till alla i klassen att man måste ha G i den också för att börja termin 3, kom som en chock för många skulle jag kunna tro. iallafall de flesta som jag prata med som också bara trodde att humanbiologin spärrade.. men så va de inte, så på lördag har det gått tre veckor sedan vi gjorde tentran och på helg brukar dem inte arbeta så antar att vi får tillbaka den imrgon.. hoppas för hela mitt liv.. så idag är det nervöst! 

vad händer då om jag inte klara de? jo jag måste då ta ett studieuppehåll och göra tentan under studieuppehållet och sedan får jag börja igen med nästa klass som ska börja termin 3.. men hoppas på att jag och alla mina andra underbara klasskamrater klara det imrogon och att vi alla har fritt fram för termin 3! 

Men nu till någon kul, imorgon ska jag täna med underbara Maria och min fina Julia kommer hem :D mys helg för hela slanten och denna helg ska spenderas i soffan med massa onyttigheter och lite soling! och ett spinningspass på lördag förmiddag! 

allt löser sig, det gör de alltid.. låt det bara ta tid, känner mig rätt lugt vad som än händer. om jag klarar de eller ej.. för jag har en plan B och den kommer också bli awesome!!  

fina stunder i liver! FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN 2010



Kramkalas med moa, ser lite mer ut som jag försöker ha ihjäl henne ;)


RSS 2.0