tentapluggistheshit

jag måste ha ett extra jobb nu! jag klarar inte av att ha så lite pengar som ja har nu, studentlivet är inte min grej pengarmässigt iallafall.. annars är de hur sjukt kul som helst! till och med så ja tycker om att plugga, eller när man lär sig saker som är intressant iallafall.

jag vill ha jul nu, jag vill komma hem och bara träffa mamma och pappa! JAG SAKNAR DEM JÄTTE MYCKET JUSST NU! vill bara krama om mina fina föräldrar, sitta och prata med dem utan att hålla i en telefon. älskade mammi o pappi.

På fredag har ja första tentan i humanbiologi, sjukt va tiden går fort... efter de blir de middag med en del av klassen och sen självklart tentafest! sen blir de en lugn helg med maaaasvis med plugg igen eftersom ja har en omtenta nästa vecka, känns sådär att kugga på första tentan... men ska hämta ut den på fre efter den här tentan och de vad de va jag fick fel på. HOPPAS PÅ BÄTTRE LYCKE NÄSTA GÅNG.. för ja ska sååååååå plugga!

nej.. ja saknar er vänner hemma i krillehöla/karlstad med! love you friedisar.. kul att ja fick växla några ord med louise i helgen och ha henne snarkande hos mig.


jag ser en stjärna falla

mycke plugg nu, tenta plugg som gäller denna vecka.. Jenny och Jasmin har varit här och pluggat idag, det ger mycke att sitta i en grupp och diskutera än att bara sitta själv. de måste ja säga att de är absolut värt de!

På torsdag går vi in i december månad om de är knappt minusgrader ute.. ingen julkännsla, låt de komma lite snö och lite minusgrader! Julia åkte till Varberg idag och kommer inte hem förs lördag, kommer vara tomt här hela veckan utan henne.. men de brukar gå fort! Känns som de va evighetersen ja va hemma i Kristinehamn, jag saknar min familj mycket!!! men ska bli skönt att komma hem över jul och bara mysa med mamma och pappa. som ja tror saknar mig lika mycke som ja saknar dem!

du är svår att glömma, alla försök gör bara att ja tänker på dig mer.
men ge de bara tid, tiden läker alla sår :)

guuuuud la in massa bilder fårn min iphone härrom dagen, måste lägga upp några när ja äntligen har lagt in dem.
en salig blandning av allt.. 

          - mitt älskade rum hemma i kristinehamn



- packning till alanya




och min dator krånglar så fick inte upp mer bilder nu.. så de va ju skoj.
pussokram


bakom varje hörn

undra om du tänker på mig,
för jag tänker på dig iblan.
kan saknar dig...


Let me see your body go like a maraca-ca-ca-ca...

...i wanna take you home and barapa-pa-pa-pa

Ja då är de torsadag igen.. ska öppna böckerna och läsa lite alldeles stax men först ska ja ta upp något att äta från frysen. Fläskkotlett låter inte helt fel idag faktist! Min fot är inte bra heller, svullen och jävlig hoppas på att den ska vara bra tills imorgon. Mamma har skickat mig tabletter så nu ska den bli bra förhoppningsvis!
känns längesen ja va hemma nu, alltså hemma i kristinehamn hos mamma&pappa. Jag saknar dem riktigt mycke, sitta o mysa i soffan brevid mamma som stickar och katten o hunden som hoppar runt. älskade mamma och pappa världens bästa föräldrar de är ni, kunde inte haft de bättre! 26 dagar kvar tills ja kommer hem till er <3


Imorgon kommer Julia hem igen från Varberg, har varit tomt utan henne särsklit när jag inte kunnat gjort så mycke pga foten. Nu blir det att ta ut en fläskkoteltt och börja plugga. tjo


avslutar med en riktigt gammal bild på mig, Zandar, birren och Moa.. åk 7-9 var riktigt bra år!
saknar oss alla!

ju mer dom spottar på mig, dest snabbare kommer ja blomma!

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om



Telefonen funkar, ska börja laga mat, kommer inte vakna bakis imorgon. en lugn fredagskväll med sambo, idol, mat och gott.. Behövligt, va inte ingår direkt!
Men ändå drar de i partynerven, att gå ut och dansa säger ju igen nej till? MEN inte ikväll..





SSK09

ja, SSK09 är så min klass heter. underbara personer, kunde nog inte fått så mycke bättre faktist, iallafall dem jag känner i klassen.

Mörkt ute, klockan är sex och de känns som att jag skulle kunna lägga mig för att sova nu. Riktigt trött.. Imorgon kommer Julia hem, skönt att få tillbaka henne över helgen så de inte är så tyst här. Fredag ska vi mysa göra en maträtt som vi fått i turkiet och kolla på idol, fredagsmys så att säga :)
På lördag ska vi och kolla på barbados när dem spelar i göteborg, ska bli roligt :)

Nej ska läsa några sidor i min gigantiska engelska bok om kroppen och sen belöna mig själv med ett avsnitt av greys!


We found love in a hopeless place

Varit i skolan idag, lärt min om kroppstempratur och sinnena. Tycker den här kursen är riktigt kul för man lär sig verkligen saker som är kul att lära sig om :D

Imorgon ska jag på bio med Sandra, nya twilight. Den är äfterlängtad om man säger så, få se alla snygga skådespelare :) sen är ju även handligen spännande och de är ju ett plus :)

Längtar redan till helgen då de ska mysas på fredagen och på lördagen ska vi och kolla på barbados. Ska bli riktgit spännande :D give me weekend!



Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar!



promise is a promise

nu ska ja duscha, sova och sova.. sen blir de skolan imrgon, skönt att gå dit imrogn efter att varit hemma hela veckan.

0 dagars verkar bli 2 dagars... HUR FAN GÅR DE TILL?!
aja bara att hänga på, bättre än att inte göra något.. ja tackar absolut inte nej till de!

nej godnatt.
pussgull


"tyck synd om mig nu"

Gråt ut kära du
det är lika bra
och ”tyck synd om mig nu”
det var det sista du sa
spar plats åt nån annan
och låt det vara tomt
för när man ser att det blöder
det är först då det gör ont
Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har


Nyss kommit hem, måste plugga... ska plugga, inte bara måste. Har varit och köpt mig en cola och lite gott.. ska trösta mig själv ikväll och äta lite onyttigt, även fast jag sagt att ja inte ska de på vardagar så är idag ett undantag. nu plugga humanbiologi i väntan på att colan ska bli kall.

jag har bestämmt mig för en sak, känner man något ska man säga de. de gör bara ont att hålla de inne, så lika bra att bli av med de. så de ska jag göra!
tror du betyder mer än vad jag trodde.
och jag tror inte du vet de.


lite halv creepy bild med, AAAAAAAAAAAAAAAH!
bryr mig inte idag!


massa bokstäver men bara en är rätt

Jag vet vad jag vill skriva men jag kan inte..  Skulle aldrig kunna skriva ut de här, men fy fan vad man kan ångra saker man gör i livet ibland.. men varför inte försöka ställa de till rätta så gott de går, även om ja inte tror de kan bli som förut..

Jag är rätt så sämst på att uppdatera, men ett inlägg i månaden får räcka ibland. har hart min första Sals-tenta, gruppuppgift och första kursen är nu slut. Nu börjar humanbiologi och vi har startat med cellen, har dessverre varit sjuk så har inte varit på något föreläsning än med hoppas på att bli bättre snart.

gaaaaaaaash, orkar inte skriva mer för jag vill bara skriva de ja inte kan!
hejs

RSS 2.0