nyårsafton

Ja idag är det sista dagen på år 2009..
Mycket har hänt detta år både gott och ont.. Dem roligaste sakerna med året har faktist varit att ;

  •  fyllt 18 och få gå ut på krogen med mina vänner. vi har haft så jävla kul och de har hänt så mycket, utan er hade inte krogen varit kul!¨
  • både min 18 års fest och selmas :) as kul!
  • KÖRKORT!!!!!!!!!!!!! En av dem bästa dagarna i mitt liv och som  jag aldrig kommer att glömma.

Finns betydligt mycke mer saker som har varit roliga och som betytt mycket. med dem här sakerna har varit dem största :) kommer alrdig glömma 2009, ett jävligt bra år!
Och nu ska jag ta till vara på sista dagen på det gammla året och va med min vän Caroline. Vi ska basta göra oss ioprdning och hon ska göra uppsättning på mig :) så mys kommer de att bli :D:D


HEJ 2010!  OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!


isbit

ja, de kan man säga att man blir ute idag iallafall.. jag och Carro gick igenom stan på några minuter poch sedan satte vi oss och fikade på café paus.

nu är jag hemma hon Carro och har hittat klänningen jag ska ha på nyår, altså en av hennes klänningar.. de va hon som föreslog de och jag bara tackar och tar emot. just nu sitter hon och göra något med naglar typ marmorerning eller ah... något sånt, as häftigt.

snart ska vi hem till mig och förbereda kvällen, ska se på film och mysa med fruktsallad.. hoppas även att Emma kommer förbi och äter lite och kollar film..

nej nu får jag ta tag i carro innan hon kamolerar hela sig..

kram

TREANOLLA DECEMBER

yes, kom nyss hem fårn älskling. han skjutsade hem mig eftersom det va så kallt ute... snart äre så kallt så ingen kan vara ute, iaf inte jag. vill inte gå ut när de är -15 och nu - 22 när jag vaknade... burrr.
De blir en sväng ner på stan med Caroline idag, men undra ifall man kan gå utanför affärerna uten att frysa till is, skulle inte tro de. Så vi får skynda oss så vi inte fryser fast, blir nog bil ner annars kommer vi nog aldrig ner över huvud taget.

Jusste jag tror nyår är räddat, hope soooooo...
kom att tänkta på hur många som kommer att dö eftersom de är så kallt på nyårsnatten. ja menar alla fulla som däckar och fryser ihjäl, fy!!!! tänk på de drick inte för mycke så ni fryser ihjäl. och om ni tänker dricka för mycke, GÅ INTE UT!

kram

svart

de är värkligen mörkt ute nu, har suttit i soffan hela dagen och inge gjort ett skit... nu börjar jag få dåligt samvete, stoppat i mig massa onödig chockad som jag inte ska äta! Men mitt nyårslöfte är att BARA äta mörk chockal ända fram till studenten, för om man äter mörk chockad äter man inte lika mycket.

Dagens chock; Jag sitter och har värkligen satt mig till rätta, klockan var ungefär halv 2 skulle jag kunna tro (?) och de ringer på dörren, där satt jag i min rosa mjukisdress, morgonfrilla och allmänt selten.. tänkte ska jag värkligen öppna dörren, då slog de mig vem är de som kommer nu? måste vara typ inbrotts tjuv eller mördare som ska kolla om någon är hemma.. smyger mig fram till dörren och ser igenom den suddiga rutan något stort och svart... HJÄLP! men jag tar mod till mig och öppnar dörren och där stod Carro, tur att jag öppnade annars hade hon nog blivit lite arg av att stå där ute i -13 grader..
så hon har varit här och myst med mig ända till nu...

mysdag!

men nu vet ja inte vad jag ska göra... sova? känns som att jag skulle vilja de..

tjao


love


Du växer, med för mig kommer du alltid vara min lilla flicka=)



världens bästa syskonbarn






Juldagen





kärlek!


mellandags rea

Var i Karlstad igår med Selma, Caroline och Moa vi där och jag gjorde gjorde några fynd på rean även om det inte blev så mycke =/  haha.. jobbit att inte hitta kläder man vill ha när det är billigt. Det var förövrigt välldigt urplockat så om man hittade något så fanns det typ i storkel XL kvar.
När vi kom hem från Karlstad så åkte jag Moa och Caroline en sväng förbi Emma, som är hemma nu över lovet :) jätte trevligt att träffa henne och se att magen hade växt =) får bli bler gånger innan hon åker. =DD

Nu ska jag snart skjutsa mamma till jobbet så det är bäst att kliva i mysdressen och sätta på bilen så man inte fryser ihjäl för det är välldigt kalt idag.
Förövrigt kommer de bli en slapp dag idag har jag bestämmt, ska inte röra en fena utan bara sitta i soffan och kolla tv och datorn =D yey!

kram


higer

selma och carro är här och jag älskar dem.. de är bäst. nu kommer bilder från i8kbäll


loooove

'


18 december

just suttit hos selma och ätit jätte god mat, MUMS! och ska snart iväg och jobba på chocklad shopen, får väll ta mig en efterätt där?! haha..

idag ska jag tillängna mitt inälgg till min kära syster som fyller 35 år idag :) så grattis malin, allrakärastesyster. ska upp till henne ikväll efter jag sliutat och fira henne, få lite mat och lämmna paket! <33
efter jag varit där ska jag hem till selma, där hon ska ha klassfest. ska sova hos henne inatt... när hon är full och odräglig :) haha nejdå.och imorgon ska jag jobba på ejes igen fårn 8-14  och imrgon kväll ska jag på mitt försa julbord för iår, jag lääääängtar! ha de bäst



snart har det försvunnit... och de kommer aldrig tillbaka.



/M

sista dagen

på praktiken idag, känndes bra fast ändå lite trist att lämna allt:P

Slutade klockan 11 idag, då gick jag och moa till stan och frågade om sponsorer till vårat projektarbete. Vi ha ett lotteri för att få ihop lite pengar hade vi tänkt. så tack till Chocklad shop, home of sisters, mazarin,ur och penn,Elmodul för fina priserna ni sponsrat :)
skjutsade moa till station och skulle till henrik och sedan åkte jag hem en sväng och åt mat. Sen ringde selma och ville ha skjust så jag åkte dit vid halv två och sedan skjutsade henne till station.

och nu ska jag iväg och jobba.

/M

det börjar gå mot slutet...

Ja idag är det näst sista dagen på praktiken och de känns faktist skönt. Kommer att sakna all underbar personal och boende men det här va inte min grej så de ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och få träffa alla klasskamrater. Trodde aldrig att jag skulle längta tillbaka men de gör jag, som fan också. hur ska de gå när  jag tar studenten iår? kan dem inte ge oss ett år till tillsammans, fast jag vill ta studenten! Men jag tror inte att vi kommer ha så stor kontakt med alla klasskamrater efter de, eftersom alla bor i olika städer.

Jag har kommit på nu och nästan bestämmt mig till 98% vad jag ska läsa vidare till nu, jag ska bli sjukgymnast, de låter som ett spännande och roligt yrke. Men har hört att de är hög intagning och jag har inte MVG i allt, så fot hoppas mitt betyg räcker ändå =)

nej nu ska jag äta frukost och sedan åka ner till chockladshopen och köpa en chockladkorg.



du vet ingenting om vad som händer i mitt liv och jag vet ingenting om ditt.
är det så de ska va? är vi nöjda så?


/M

youandmemeandyou









Bilder från lördags

 


IHMJ

Sista veckan på praktiken på börjad och det känns skönt att snart komma tillbaka till skolan... faktist.
vad blire på nyår, vi spånar på ideér men har inte kommit fram till vad och de återstår att se. men kul ska vi ha!

imorgon är det julmarknad på tapiren och där ska jag stå med ett bord för chockladshopen pch ett för mitt projektarbete :) hoppas vi säljer något =DD tihi

nej nu måste jag plugga, har prov i Nk B och Ma C på måndag, två stora prov på samma dag. men de ska väll gå hoppas jag =D

GRATTIS EMMA TILL KÖRKORTET!!!!!!

/M


oh yes!

ikväll blire kul, de kan jag lova!

idag har jag och Caroline varit i karlstad pch shoppat lite saker, alltid lika kul =) trevlig bil resa med en lång väntetid på parkering! men de löste sig, har man bara bra sällskap i bilen ordnar sig allt!
nej nu ska jagsnart drar jag till Caroline och väntar på att Selma ska komma och sen drar vi igång, vår hemlighet=) men först ska jag äta!
hoppas på en trevlig kväll och det finns ingen som kan förstöra.


bye



måste bara...

... skriva ett inlägg om hur underbara vänner jag har :) Man vet vilka som är ens riktiga vänner, ni ställer alltid upp och ni förgyller min vardag. Vad skulle jag göra utan er, skulle aldrig kunna välja bort er, ni vet vilka ni är och jag skriver inga namn. För jag hoppas att jag visar tillräckligt för er vad jag tycker! Ville bara ge er lite uppmäsksamhet, jag kan prata med er om allt. tack för att ni finns!









Ja har inte skrivit så mycke vad jag har gjort i veckan och varför jag inte gjort de är för att jag inte gjort så mycke ;)
I Tisdags hade jag Selma och Carolin lite jul mys eller vad man ska kalla de. Vi köpte kiwi, klemenitner, pepparkakor, ädelost och dem drack glögg (eftersom jag inte gillar de).  Ja och så idag har jag varit med Moatoa91, haha! vi va nere på stan en sväng och skulle kolla julklappar men vi hittede inga direkr. hade bara en 20 min parkering så de blev att skynda sig :) Vi träffade även på Bella på stan, kul att se henne för det är inte allt för ofta vi gör de ;) ja det var allt för mig!

/M

ow

sitter just nu med moa och lyssnar på musik, ja så kul har vi :D moa sitter brevid mig och diggar på något konstigt vis, man det är bara att hänga med ;)

ja snart är praktiken slut också, skönt för då börjar skolan och då går tiden och då blire studenten snart!


har ingen mer och skriva, eller jo försöker få tag å selma men nu är hon på spinning jag och moa vill se på mammas pojker med henne! tjo

RSS 2.0