match idag..

med A-laget, vi möter kronan! hiih
ska snar och hämta julia och köpa något att dricka på vägen dig och hem! :D

konstig dag..

yes, dagen blev jämt lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig! Kom hem klockan 13.00 å såg jag att jag hade 3 missade samtal på mobilen so m jag givetvis hade glömt hemma, så jag ringde upp nummret som stod där och de va till per på chockladshopen, han undrade ifall jag kunde gå in och jobbar i 1 och en halv timme och jag sa givetvis ja, även om de bara va 1ochen halv timme så är det 150 kr! så jag skulle jobba från kvart i fem till kvart över sex!

tjugo i sex ringer mamma och säger - " du Sandra eriksson har ringt dig flera gånger på mobilen, bara så du vet"
jag sa -" men hon tror nog att jag ska vara med på matchen, och de ska jag inte! så hon undrade säkert bara de!"
Efter 3-4 min ringer Carro P till mig och säger -" Sandra försöker få tag på dig, du ska spela match, men du kan åka med mig till den för den börjar halv sju!"
jag helt chockad började att stressa somfan på jobbet för att hinna allt innan stängning men som tur va kom min gulliga mamma ner och hjälpte mig! så kvart över sex kom jag&carro till matchen fick en kvart på oss att tejpa benskydd och värma upp! stressigt blev de, men vi vann med 9-2 (trorja) :D

de va lite annant än att bara ligga framför tv och sedan åka på träning som jag hade räknat med!
tjo!


7;an någång med U-aget!

brum brum..

körde bil till skolan idag, skjutsade först jesper, della och sebbe till nobelgymnasiet och sedan åkte jag och moa ut till hammarö.  Moa och ja kom lite sent till lektionen men tror inte att de gjorde så mycket eftersom läran sa ingenting ändå.
ska inte vara med på idrotten idag heller eftersom jag inte orkar! elelr jag vill inte åka bil själv till kristinehamn så jag ska hänta della och sebbe så dem åker med mig.

ska 'även träna ikväll och de ska bli välldigt kul fasktist! ser fram emot de för första gången på länge!

tjo!

spinning is a good thing

yes, ska snart iväg på spinning med selma och moa kanske paritcis (?) får se om hon dyker upp där nere på galaxen! :D väntar just nu på att moa och selma ska komma hit så vi ska åka ner något gång =D först styrka i en halvtimmer och sen spinning i 50 min oich 10 min stretching(?)!  så ser träningspasset ut idag och de känns skönt!



JAG LÄNGTAR SÅ TILL SOMMARLOVET OCH SELMAS HUS!


`

kita lebih baik daripada kamu, kamu tidak bisa!

hjälpsamt..

de gillar vi! jag älskar personer som är hjälpsamma, för jag orkar inte göra allting själv. hihi :D städa mitt rum kan även någon få hjälpa till med, moa sa att hon lovade att göra de så nu är alla som läser det här vittne på att moa lovat de! tihi ^^

så ikväll efter spinningen kommer moa hem till mig och städar mitt rum, så snällt :)
it is what you have friends to.. :D

hihi en gammal bild som jag hittade på skoldatorn :P HAHA :D

en liten tripp till åtorp...

jajamensan, louise ringde vid halv sju och undrade ifall jag ville åka till åtorp och kolla på vara pojkar när dem spelade match. och de är självklart att jag ville. Vi sätter oss i bilen utan att veta när matchen började, kommer fram till åtorp och får höra att de hade gått 19 minuter i andra halvlek. alltså åkte vi till åtorp för att kolla på 25 min fotboll... iblan blir man lite trött på sig själv. hihi^^ men vi hade en kul stund i bilen ialladall och den lilla stunden vi fick se av matchen var också intressant, tyvärr blev det en förlust!


que el rock!

unbeatable aħna!


skola...

sitter i skolan och väntar på att moa ska sluta att bajsa på toaletten!!! haha^^
nej men jag väntar på att hon ska komma och hjälpa till med uppsatsen i psykoligin som vi skriver! och hon är seg och är på toaletten!

började klockan halvnio därmed fick jag åka 07.05 till skolan, så drygt! slutar inte förs 16.30 så jag kommer intre hem förs klockan 7 eftersom jag säkerligen kommer attt missa 17.15 bussen, men har jag tur och hinner med den så är jag hemma 6! LÅNG DAG I SKOLAN! var glada att om ni inre går i skolan på annan ort!
När jag kommer hem ska jag träna och sedan göra en kvällsmat och sätta mig framför tv och mysa ocg kolla på desperet housewives!



fun

jepp, tillbaka från fotbollsträningen, har nyss duschat och skasnart äta lite mat och få i mig min medecin. träningen va skojn idag tyckte jag, känndes faktist lite kul igen, de gick inte bra för mig med ändå så gick de bättre än vanligte. är det lusten som gör allt? hoppas de för isåfall kommer jag va tillbaka snar som vanling!
nej nu roppar mamma att hon har gjort smörgåsar åt mig (a) så bärst att jag går coh äter och pluggar!


fest,bakis,fest,bakis&måndag!

Valborg började hos Julia med selma och julias familj! Super god mat och blev även bjudna på cider och vin. Jag tycker inte om vin så mycke så jag drack bara cider ;) timmarna gick och sedan bärde de av till frederika där folket redan börjat att rulla in. kul kväll även om jag va lite trött så jag poch selma hade en tätt så tidig hemfärd! Men tack fäör en trevlig kväll frederika!

Fredag morgon väcktes jag utav pappa som kom upp och sa att de va telefon till mig! jag tänkte vafan äre för jävel som ringer klockan 11 på mårgonen den 1 maj! jo med de va u-lags tränaren so m undrade ifall jag kunde spela match idag.  trött och bakis åkte jag givetvid med till molkom och spelade match! blev inte många minuter på plan eftersom min pollen känndes så jag svullnade igen i halsen och orkade inte spela mer! förlust med 0-1 !

Lördagen bar det av till våran nya stuga deä mycke det kommer att spenderas i sommar! finns gott om plats nu så de är skönt! Kvällen skulle vi till kga och festa! förest hos mig med louise carro erika och chaffören olle!  världens bästa kväll vill jag säga och jag åker järna tillbaka dit och festar igen! men då hoppas jag på att selma hänger på också ;)
det roligaste  på kvällen var när vi hittade erika inne på toan vid handfatet sjungades  "jag fick karatefylla" :D du är så söt tjejen!

Sönden så var det till stugan och städa igen bakis och TRÖÖÖÖTTTT!!!
kvällen spenderades delvis med carro och natten med älskling!

NU SKA JAG IVÄG OCH TRÄNA FOTBOLL! tjohej


RSS 2.0