En av alla dem...

Fattar inget men de är kanske bäst så... Idiot!


LET GO

Ja ska snart möta upp jenny&jasmine i stan! Kvällen bjuds på lite party! GAAAAH :D


jag har gått för långt, kan inte sluta gå...

underbara fina rose garden, minnena strömma igenom mig när ja sitter o lyssnar på massa låtar som blev "rose garden låtar". kan bara sluta min ögon, se Julia o jag sitta på balkongen o 30 graders med ett vinglas och varsin cider framför oss. Vi ska ut o göra Alanya osäkert, Taner(en som jobbar på hotellet) står nedanför vår balkong och säger " tjeeejeeer ska ni inte komma ner på en drink" eller "tjeeeeejer när kommer ni". alltid innan vi drog ifrån hotellet tog vi oss en drink i hotellbaren, underbara drinkar. mojito, sex on the beach, pina colada mm. dagarna man minns, som fritidsresors logga säger (visseligen åkte vi med ving haha) men de är ju dagarna man minns, (ja sa dagarna, inte kvällarna dem kan vara lite luddigare) haha! 

Nu sitter jag i min soffa, känns som de skulle vara minusgrader i lägenheten... kan bero på att jag har balkongdörren öppen, men de måste komma in lite luft innan ja ska sova. Har gjort pannkakor idag för första gången, gick hyfsat.. inte som mammas med godkänt för första gången!
Har varit ledig hela veckan typ, men imrogn ska jag iväg på en föreläsning. hur ska jag ta mig upp? har ju nästan vänt på dygnet! men de ska väll gå. ska äver ut med Jenny imorgon, ska bli roligt!



PUSS


 


kan inte annat än le

idag är jag glad.
kan inte säga annat än att jag är riktigt glad.





intressant o fin


its okey to not be okey


vi hörs och ses i dina drömmar

söndag... under bara söndag eller? mår skit, skulle inte gå ut igår, skulle bara dricka en flaska vin, gick ut och drack mer än en flaska vin... bra jobbat.
Sov hemma hos maria, och nu väntar ja på att julia ska komma hem från sin mamma så jag kan berätta om min kväll..
nej ska ta och vila ögonen tills julia kommer tjaaaao


så kan de vara

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
                                                             -Nalle Puh-



mikrobiologi

sjuuuukt rolig kurs.. eller iallafall något man vill lyssna på ÄNTLIGEN! blir bara bättre och bättre.. love it!
idag har vi lärt oss om olika virus och bakterier så som svamp, löss, skabb och massa annat äckligt man kan få.
efter denna kust kommer ja ha bacillskräck så de skriker om de, kanske är bra om de får mig att sluta bita på dem förbaskade naglara.
Har förrester fixat trådlöst internet i lägenheter här idag, har haft rautern (eller hur de stavas) här hela tiden sen ja flyttade in hos julia men har bara inte orkat fixa de. men nu fixade ja de så nu kan man sitta vart man vill och de är suuuuuper skönt!! :D

trött är jag också, ifall de va intressant för någon. haha
nej nu ska ja läsa lite i min fina mikrobiologi bok!
tjosan

hade inte du högre krav?



det är skillnad på ha en kuk o va en kuk

BAAAM KICK BOOOOM

och där kickade jag igårn mitt nya liv.. nu fan ska ja ta tag i allt!
baaambaaaam

even tho you've moved on in life i ask you are you feeling alive?


:(

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

skit dag

hamner du i helvetet skicka mig ett vykort


Test!

Va tvungen att testa. Laddade ner blogg appen till min telefon ( inte för ja vet varför, är ju inte direkt så ja blogga mycke med då kan ja skriva när jag kommer på att ja vill). Jusst nu ligger ja riktigt bekvämt i min UNDERBARA säng, som ja saknar den när ja ligger i min lilla 90säng i Gbg.. Så nu ska ja njuta av en riktigt god sömn i mitt hem :)


kluven, vad ska jag göra?





vad ska jag göra? vad är rätt att göra? vad vill jag?
att man inte kan göra allt på en o samma gång :(

MAKE IT HAPPEN


don't waste time on people who don't waste time on you!

WHAT A HEEELLLLLLL



om och om igen

Jag saknar alanya, att vakna halv seg påmorgonen.. vänta in att julia vaknar så man kan diskutera gårdagen, när man tillslut har tagit sig upp till kylskåpet för att dricka lite vatten och sedan på med bikinin och ner till poolen. Lägger sig på en solstol o känner sig mer död än levande, MEN GUD SÅ SKÖNT DET ÄR!!!! veta att jag behöve inte tänka på något annat än att ligga här och det största problemet är "vad ska ja ha på mig ikväll".. somnar till i solen (helt med öppen mun och lite dreggel i mungipan) vaknar till helt veck känner att OJ ja måste doppa mig om ja inte ska svimma här. Hoppas i den underbart sköna svalkande poolen, skvätter lite vatten på julia som också vaknar till och ser ut att tänkte exakt samma som jag " OJ, POOLEN NU!" hänger brevid varandra mot pool kanten och börja diskutera den stora fårgan " vad har du tänkt att ha på dig ikväll?" eller "hur länge ska vi ligga kvar tills vi ska äta lunch?" brukar bli att vi bestämmer att ligga till klockan 2 innan vi äter något. sedan går vi tillbaka till poolen och solar tills någon av oss tröttnar och vill ta en powenap.. sover- duschar-  äter - och så är vi uppvilade och taggade inför kvällens festligehter.. underbara drömland, inga bekymmer, inga problem. om de uppstår några löses dem ut innan kvällen är slut eller så är dem bortglömda dagen efter.

nej nu ska ja fortsätta med pluggeriet.. humabiiiiiolooooogiiiii yaaaaa!
pussopusss
alanya, vi ses igen de lovar jag!

Everything happens for a reason

Ja, de gör väll de.. Kanske inte alltid så man vill att de ska hända, men tror att de finns en anledning till att de händer. Alla har ett eget val, man väljer de man vill göra och ingen annan kan välja åt en. Som sagt man har alltid en egen vilja, även om det inte är lätt ibland, men väljer man  att haka på andra har man ju fortfarande valt det. Väljer man att någon annan väljer åt en så har man ju tillåtit den andra göra de och där med valt det med, så finns ingen att skylla än sig själv, MAN FÅR STÅ FÖR SINA VAL OCH INTE SKYLLA PÅ ANDRA! de är du som väljer igen annan, komihåg det!

Jag orkar inte ens bry mig längre om att säga till, när man blivit besviken nog många gånger så känns de världelöst att ens göra något. Jag kan inte ändra på någon annan och den kan inte ändra på mig, så är de även om man inte trodde det. Men nu är de så och finns inte mycke mer att göra åt, du är du och jag är jag. Vi står upp för oss själva och man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, eller? isåfall har jag behandlat dig fel? eller?  jag vet inte faktiskt om jag ska vara ärlig, kanske, kanske inte? i will never know.

Är i Kristinehamn nu hos mamma och pappa, ska lägga mig och sova snart. Ska upp imorgon och plugga eftersom jag ahr tenta om en vecka. Fick förresten VG på min omtenta och jag är suuuuuper nöjd! så jävla bra är jag! haha.. har gjorde "två" tentor till fast den va på ett och samma tillfälle Tenta A o B i humanbiologi, fick G på tenta A men U på tenta B, så den blir att göra om.. men va inte långt ifrån Godkänt så den tar ja nästa gång. Har tenta C den 16 jan så det är den jag ska plugga till nu, ska ge fan på att klara den, vill verkligen de!
Godnatt!

det rötnaste hjärta har ett helt annat skal...


RSS 2.0