hos babe

yes, hemma hos älsking just nu ska sova här! imorn blire troligen skolan, beror på hur jag känner när jag vaknar.

jag vill kunna motionera nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! vill ut och gå med min selma:D men de får bli till veckan när allt är bra.

tjao'
/M

mys med familjen.

jag sitter här med foten som inte är riktigt bra än. Fick tid i kristinehamn igår klockan 10.40 där dem sa att en ortoped va tvungen att kolla på de och vi fick åka till karlstda. självklart var ortopedkleniken stänkd så vi fick sätta oss på akuten och vätna på att den enda ortopedan som jobbade där skulle komma.. i 3 timmar fick vi vänta på ett svar som va " jag vet inte rikigt vad de här är, du får en tid hos dem högre hönsen till veckan går de bra?" jaja, de va bara och tacka och ta emot..

nu snart ska jag kolla på "yes man" med min familj, även min syster och mina favorit barn är här :)

tjao
/M

smärtstillande, ge mig!

ja som jag skrev lite om igår så hade jag int i foten, det blev värre under kvällen och har inte sovit en blund inatt :( men skulle upp och jobba vid 5 så svullna ögon efter allt gråtande haltade jag mig upp. orkade jobba ca 1 timma sen fick pappi hämta mig. har Aldrig hatt så ont i mitt hela liv, jag menar jag hade så ont så jag inte kunde sova även fast jag käkade panodil.
Har inte trampatr snett eller stukat foten, så jag vet inte vad som händer med mig :O visseligen är det den jag opererade, men opererar man inte för att de ska bli bra?! nej visseligen inte i mitt fall... Skaant agligen upp till sjukan imrgon och antagligen rönka och se vad de är för fel på den, jag har telefontid med akut ortoped klockan 8, eller ja min pappa får ringa (a) jag är lite fegis. sen får vi se om han tyvker att jag borde åka upp eller om de är normalt att få sågär viket jag inte tror, de va ju fanimej ett oich ett halvt år sedan min operation va.
Så de blev ingen promenad idag med selma :( sorry babe. ,en kunde inte rå för de..

Carolin va även här idag och klippte jesper, mamma och mina toppar. tack sötnos!

SÅ INGEN SKOLA IMORGON, BLIR SÅ ARG!! jag hade faktist längtat efter att få träffa alla....



mooooooaaa kom hem! JAG BEHÖVER DIG!

/M

frisk luft är aldrig fel!

ja ännu en dag har gått och sommar lovet är snart över! Bara en dag kvar nu så jag ska njuta till max genaom att börja jobba klockan 5 imorogn bitti, jag vet jag valde det själ eftersom jag tackade ja, men vad gör man inte för pengar?

Var nyss ute och gick med Selma, gick samma stärcka som igår, altså ca 7,5 km trevlig runda att gå och man känner sig mycke piggare när man varit ute och gått i 1 timme och 15 min :)  Något som inte känner sig så piggt efterå är min vänster fot, det känns som jag fått en rikgtig stukning, FAN VA JAG BLIR ARG. Jag opererade inte min fot för 1,5 år sedan för att de skulle kännas såhär?! Det känns fanimej vrre än vad de gjord innan, om de fortsätter så måste jag ta tag i det igen! men ska aldrig mer operera om de inte va så att jag måste för att kunna gå... Men den smästan jag hade efter operationen var fanimej de värsta jag kännt, att bryta ringret va rena skönheten mot de... Men jag hoppas att min fot slutar göra så förbannat int för jag ska ut och gå imorgon igen, med fotens vilja eller ej...

ha de bäst måste gå och nana nu eftersom jag ska upp 04.20 inatt :) ha de bäst!

/M

Motion

Är inte de bland de bästa som finns igentligen? Alltså, jag mår dåligt om jag har suttit en hel dag framför tv och moffat i mig onyttigt utan att röra på mig, vem gör inte de? Bland de skönaste som finns är att vara ute och gå, det är jobbigt men ändå skönt.
   Var ute med louise och selma idag och gick en jätte skön runda, den är exakt 7.62 km lång och man känner sig stolt över att ha powerwalk den på en hyfsat bra tid. :)

Ja glömde säga en sak om gustavsvik igår jag och moa gick in som 13 år :O lite pinsamt men då kostede det bara 80 kr. haha =D Nu sitter den dära ungen sägert med en iskall cola i handen på en balkong i mallorca.... INTE AVIS.

nej nu ska jag änta på att min älskling kommer hit  så vi ska hem till han och mysa! tjo



/M

Gustavsvik!

Ja, idag har jag, Jesper och Moa varit på gustavsvik, så jävla underbart kul =) så alla ni som började skolan idag tycker jag synd om, eftersom ni då inte kunde åka med till gustavsvik (a) hihi. toalette-grejern va as kul eftersom man fick se varandra i en tv när man åkte, skoj! även "lysmasken" var skoj.

Jag skulle slänga mig med moa i forsen där då bara ena benet ville följa med, allt slutade meed att mitt ben blev msat av mosan! fast inte större fara skedd, får väll skylla mig själv när jag slänger mig efter folk! Jag har så kul med er, vi har aldrig tråkigt, så de så! särsklit inte när vi är på gustavsik! loveu.

Jesper min finaste, älska dig.

TACK FÖR EN JÄTTE TREVLIG DAG MOA&JESPER.



/M


HA DET BÄST I UTLANDET MOA!

Det kommer att vara så skönt på bussen och på skolan utan dig. Att telefonen inte kommer ringa eller att man får massa SMS hela dagarna. Det är så skönt att du åker för jag kommer absolut inte sakna dig....ABSOLUT INTE!!!! detta kommer att vara den bästa veckan i mitt liv......


....NEJ MEN ÄRLIGT TALAT HUR SKA JAG ÖVERLEVE DEN HÄR ????????


hoppas du får en jätte bra vecka moses, loveu :)

/M


fest för den "ny blivna" 18 åringen och avskeds fika med Moa!

Lördag
ja, iger så va vi hos julie som då bjöd på mat och chocklad paj! jätte gott, och tack för allt =D
ja den nyblivna 18 årigen firades med dricka (för min del menades de fanta ) de flesta gick ut på mastis sen utom jag moa&ptricia eftersom dem inte fyllt 18 än, men snart är det deras tur med!
här kommer lite bilder


Julia Louise och Patricia


Moa och Erika


Selma och Chatrine


Jag

Carolin, Patricia och Julia

Söndag:
vaknade klockan 10 idag och tänkte gå ner och kolla på Jespers match som började klockan 9 i brogårdshallen men nej! Latmasken sa ifran och jag satte mig framför tv och kollade på något ovärt på animal planet.
Runt elva kom Jesper till mig och vi myste och kollad  på tv, dem hade tyvärr förlorat med 3-6? tor ja, kommer inte ihåg.. Klockan halv tre åkte jag till Moa sombjöd på fika eftersom den jäveln ska åka utomlands på tis, svikare som dissar skolan&mig för att göra de!
Det bjöds på bålbärspaj och kanelbullar, MUMS! Imorgon ska jag antagligen åka till gustavsvik, inte klart med vilka än men jag hoppas att alla följer med :) Nu sitter jag och väntar på att Jesper ska komma hemför han är ute och springer med olle. Vi ska äta kräfter som pappa kom hem med idag, alldeles fäska och nykokta idag, dem är rätt så äckliga när dem kryper runt!

ciao

/M

dålig på uppdatera!

jo jagvet! men ibland har man fullt upp och kommer bara inte ihåg att blogga! hihi, är väll inte så mpnga som läser ändå ;) så va spelar de för roll, skriver bara för att få skriva av mig när jag somsagt inte har ett skit att göra =D

ja sommarlovet har gått fort som vanligt och nu väntar de sista året, kan inte tro att det gått så fort. Känns som igår man slutade 9;an, kan ärligt talat inte fatta att det är MIN tur att ta studenden iår, så jävla skönt!
Kristinehamn börjar skolan nu på måndag, medans de flesta i karlstad kommun börjar på fredag! så skönt, bara lite ledsamt för vad ska jag göra när alla min vänner försvinner in i skaoln och jag får sitta här hemma och vänta på att min skola ska börja eftesom moa den jäveln sviker mig och åkter utomlands nu på tis!

Har faktist saknat min klass nu när man varit borta från länge, eller ja sakna och skana vissa saknar man vissa inte. Jag syftar alltså på dem som jag umgås med mest och pratar med! hihi, och några som jag saknar är Malin& Frida, har inte träffats en enda gång nu på lover förfan! de måste bli skärpning på de, för ni är super bra! =D Om jag inte minns fel så åker även maln den jävlen utomlands imorgon (?) vet ej om jag har rätt!

Men om envecka blire till att åka buss&tåg ser inte derikt fram imot resandet med ska bli kul med skola iår för varje dag jag går är det en dag närmare sutdent 2010 =D

jusste kanske ska uppdatera hårfärg när jag ändå skriver, har blivit brunett igen!


/M


hemma från stugan-

hos min älskling nu, ska åka hem  och ringa till selma&moa vi ska ha myskväll(a) hihi
men vi hörs pusssssssssss

/m

allt krånglar till ingen nytta!

yes allt, hopas att de går bra! :@

ska sova nu eftersom jag har jobbat, började klokcna 5 i morse så gick upp fyra, så för att kunna vara vaken ikväll så ska jag sova enstund nu!

godnatt


 

RSS 2.0